VOOR OPDRACHTGEVERS

Diensten​

Onze diensten

Maak kennis met Daily Clean Services, uw betrouwbare partner voor al uw schoonmaakbehoeften in Tilburg en omgeving. Met onze deskundigheid en jarenlange ervaring zijn wij dé keuze voor een stralend schone omgeving.Kunnen wij u van dienst zijn? Via het menu kunt u al onze diensten verkennen.

Reguliere schoonmaak
Bij Daily Clean Services stellen we voor elke klant een op maat gemaakt schoonmaakplan op. Uw wensen worden zorgvuldig genoteerd, zodat we uw kantoorpanden kunnen schoonmaken op de manier die u verkiest. We hechten veel waarde aan het opbouwen van duurzame klantrelaties, daarom werken we met een vast team dat verantwoordelijk is voor het schoonmaken van uw kantoor. Op deze manier kunnen we een vertrouwd gezicht bieden en zorgen voor een consistente kwaliteit van onze diensten. Bovendien zijn al onze medewerkers gekwalificeerd en werken we uitsluitend met professioneel materiaal, zodat we aan uw verwachtingen kunnen voldoen.

Gezondheidszorg Schoonmaak

Het schoonmaken van een medische praktijk of operatiekamer vereist uiterste aandacht voor detail en een grondige aanpak. Deze ruimtes moeten buitengewoon schoon worden gehouden om het risico op infecties tot een minimum te beperken en de veiligheid van zowel patiënten als medisch personeel te waarborgen.

Bij Daily Clean Services begrijpen we de delicate aard van het schoonmaken van medische faciliteiten. Ons ervaren team is op de hoogte van de specifieke protocollen en richtlijnen die gelden voor het schoonmaken in de gezondheidszorg. Er moet dan ook een schoonmaakschema worden afgestemd op de specifieke behoeften van de praktijk of instelling. 

VvE’s schoonmaak
Bij verenigingen van eigenaren, vastgoedbeheer, wooncomplex en woningcorporaties zijn er vaak een aantal zaken die je met regelmaat moet onderhouden. Buiten het reguliere onderhoud zijn er meer schoonmaakwerkzaamheden waarvoor expertise nodig is binnen uw trappenhallen of appartementencomplex. Dan komt u al snel op het gebied van periodiek onderhoud, trappenhuizen, woningcorporaties en Vve schoonmaak. Daily Clean Services B.V. zorgt voor een opvallend schoon resultaat!

Glasbewassing
Zien oppervlakken er streperig en vuil uit? Hoge of moeilijk bereikbare ramen vormen voor ons geen enkel probleem. Onze professionele glazenwassers kunnen u helpen om de glans terug te brengen op de ramen van uw gebouw. Ons team maakt gebruik van gespecialiseerde reinigingsoplossingen en -technieken om vuil, roet en vingerafdrukken van uw ramen, spiegels en andere glazen oppervlakken te verwijderen. Bovendien kunnen wij met gemak dakramen, winkelpuien en andere moeilijk bereikbare plaatsen reinigen.

Bouwopruimers
Daily Clean Services B.V. heeft ruime ervaring op het gebied van bouwondersteuning. Wij bieden ondersteuning aan bedrijven in de bouw bij diverse werkzaamheden, zoals opleveringsschoonmaak, verbouwingen en nieuwbouw. Daarnaast worden wij ook ingezet voor opruimwerkzaamheden gedurende bouwprojecten.

Opleveringschoonmaak
Daily Clean Services B.V. heeft ruime ervaring in het schoonmaken na de oplevering van nieuwe woningen, appartementen of kantoren. Wij zorgen ervoor dat u of uw nieuwe huurders snel en probleemloos kunnen intrekken. Wij zorgen ervoor dat bouwstof en/of de laatste resten bouwafval worden verwijderd.

Bouwkeetschoonmaak
Waar gewerkt en gegeten wordt, moet goed worden schoongemaakt. Gedurende de bouw wordt uw bouwkeet intensief gebruikt. Veel vuil wordt van buitenaf mee naar binnen genomen. Om het werkcomfort van uw personeel te waarborgen verzorgen wij een bouwschoonmaak en houden wij de keet schoon. U kunt schoonmaakbedrijf Daily Clean Services B.V. daarom inhuren voor de schoonmaak van uw bouwkeet of schaftkeet. Wij zorgen ervoor dat uw keet schoon en fris blijft.

Woningontruiming
Woningontruiming ofwel boedelruiming is het leeghalen van de inboedel van koop- en huurwoningen na verkoop van de woning of een overlijden of seniorenwoning. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden van de ontruiming te bespreken. Heeft de ontruiming haast? Geen enkel probleem! Bel ons direct en wij komen zo snel mogelijk bij u langs om aan de slag te gaan met de ontruiming.

Dieptereiniging
Voorkom bacteriën en schimmels in uw professionele keuken door periodiek een dieptereiniging te laten uitvoeren. Uiteraard houdt u zelf uw keuken schoon, maar onbewust zijn er vaak moeilijk bereikbare plekken die met reguliere schoonmaakmethoden niet goed kunnen worden gereinigd. En juist die plekken vormen vaak broedplaatsen voor bacteriën. Het uitvoeren van een dieptereiniging is een van de specialismen van Daily Clean Services B.V.

Kantinediensten

Heeft uw bedrijf of organisatie een eigen kantine waar genoten kan worden van maaltijden en snacks? Een schone en hygiënische kantine is essentieel voor de gezondheid en tevredenheid van uw medewerkers. Bij Daily Clean Services begrijpen we het belang van een vlekkeloze kantineomgeving en daarom bieden wij professionele kantine diensten aan.

VRIJBLIJVEND PERSOONLIJK AANBOD

Direct een offerte

Om u te ontzorgen in uw schoonmaakvraag sturen wij u natuurlijk graag een vrijblijvende offerte toe met ons persoonlijke aanbod.

Scroll naar boven