Glasbewassing

Glasbewassing

Zien oppervlakken er streperig en vuil uit? Hoge of moeilijk bereikbare ramen vormen voor ons geen enkel probleem. Onze professionele glazenwassers kunnen u helpen om de glans terug te brengen op de ramen van uw gebouw. Ons team maakt gebruik van gespecialiseerde reinigingsoplossingen en -technieken om vuil, roet en vingerafdrukken van uw ramen, spiegels en andere glazen oppervlakken te verwijderen. Bovendien kunnen wij met gemak dakramen, winkelpuien en andere moeilijk bereikbare plaatsen reinigen.

Uw ramen glashelder

Het is fijn om naar buiten te kunnen kijken, en schone ramen spelen hierbij een belangrijke rol. Schone ramen fungeren als visitekaartje voor uw bedrijf, wooncomplex of utiliteitsgebouw. Onze glazenwassers in Tilburg en omgeving zorgen ervoor dat uw ramen streeploos en opvallend schoon zijn. Op die manier kunt u uw klanten met vertrouwen ontvangen en zullen uw klanten of bezoekers zich prettig voelen op uw locatie.

Veiligheid heeft bij Daily Clean Services B.V. een hoge prioriteit. Onze medewerkers zijn allemaal in het bezit van een VCA-certificaat. Onze glazenwassers in Tilburg en omgeving voldoen aan de arbo-eisen en werken volgens de CAO voor glasbewassing. Op deze manier waarborgen wij bij Daily Clean Services B.V. de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers. Bovendien werken onze medewerkers uitsluitend met professionele en goedgekeurde materialen. Voor hoge ramen maken wij gebruik van een telescoop (een lange uitschuifbare steel) waarmee we veilig bij uw hoge ramen komen. We hebben ook mogelijkheden om met een hoogwerker uw ramen schoon te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw glasbewassing in te plannen, zodat u kunt genieten van het kristalheldere uitzicht dat u verdient!

Daily Clean Services: Wij bieden een breed scala aan professionele schoonmaakdiensten om aan al uw behoeften te voldoen. Ons toegewijde team van ervaren schoonmakers staat klaar om uw omgeving schoon, fris en hygiënisch te maken. Hier zijn enkele van de diensten die wij aanbieden: reguliere schoonmaak, gezondheidszorg schoonmaak, VvE’s schoonmaak, bouwopruimers, opleverings schoonmaak, bouwkeet schoonmaak, woningontruiming, dieptereiniging en kantine diensten.VRIJBLIJVEND PERSOONLIJK AANBOD

Direct een offerte

Onze specialisten staan u graag te woord voor deskundig advies. Daarnaast kunnen zij al uw vragen omtrent uw glasbewassing beantwoorden.
Daily Clean Services B.V.  helpt u graag verder voor een opvallend schoon resultaat!

Scroll naar boven