Woningontruiming

Liefdevol ontzorgd en ontruimd

Wanneer mensen overlijden in een zorgkamer of verpleeghuis dan moeten deze kamers c.q. appartementen vaak binnen 5 a 6 dagen of zelfs binnen 24 uur na overlijden leeggeruimd worden. Een vaak onmogelijke taak voor de familie in een tijd dat ze bezig zijn met het organiseren van een mooie crematie of begrafenisplechtigheid.

Zorgkamers en verpleeghuiskamers zijn tegenwoordig vaak ruim opgezet waardoor er de nodige boedel in staat. Ook hier is belangrijk dat de familie zijn/haar persoonlijke spullen uitzoekt en meeneemt. Hierna wordt de zorgkamer c.q. verpleeghuiskamer door ons op een deskundige en fatsoenlijke manier leeggeruimd. Alles in goed overleg met de verpleging en rekening houdende met de andere bewoners en familie.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • U belt op ons telefoonnummer 013-203 2626
 • Onze specialist neemt telefonisch uw gegevens en bijzonderheden op, en aan de hand hiervan wordt een offerte voor u opgesteld.
 • De offerte wordt per mail naar u toe gezonden en vervolgens met u telefonisch besproken.
 • Na uw akkoord staan onze medewerkers op de afgesproken tijd en datum bij het Woonzorgcentrum c.q. verpleeghuis of de woning.
 • U doet ondertussen navraag hoe de kamer opgeleverd moet worden. Zijn er spullen van het huis die moeten blijven staan?
  Denk aan een warmhoudplaatje, een koelkast, badkamer attributen, moet de vloerbedekking c.q. het zeil verwijderd worden?
  Moet de raambekleding blijven hangen? Etc.
 • U vangt ons zelf op bij het Woonzorgcentrum en kan 1e aanwijzingen geven of u legt de sleutels van de kamer neer bij de receptie waarna wij aan de slag gaan.
 • Wij maken de kamer leeg en bezemschoon.
 • Wij leveren de kamer op aan de verpleging, aan de technische dienst of aan uzelf als u dit laatste gedeelte graag zelf wil verzorgen.

Daily Clean Services: Wij bieden een breed scala aan professionele schoonmaakdiensten om aan al uw behoeften te voldoen. Ons toegewijde team van ervaren schoonmakers staat klaar om uw omgeving schoon, fris en hygiënisch te maken. Hier zijn enkele van de diensten die wij aanbieden: reguliere schoonmaak, gezondheidszorg schoonmaak, VvE’s schoonmaak, glasbewassing, bouwopruimers, opleverings schoonmaak, bouwkeet schoonmaak, dieptereiniging en kantine diensten.



VRIJBLIJVEND PERSOONLIJK AANBOD

Direct een offerte

Onze specialisten staan u graag te woord voor deskundig advies.
Daarnaast kunnen ze al uw vragen omtrent de ontruiming van uw woning beantwoorden.
Daily Clean Services B.V.  helpt u graag verder voor een opvallend schoon resultaat!

Scroll naar boven