VOOR STAGAIRES

Stage opdrachten


Leren en Werken bij Daily Clean Services B.V.

Daily Clean Services is actief betrokken bij het bieden van stageplaatsen aan leerlingen die een stagebedrijf nodig hebben. We begrijpen dat praktijkervaring essentieel is voor studenten en cursisten tijdens hun opleiding. Daarom is een stagebedrijf met goede begeleiding van groot belang. Daily Clean Services wil graag een bijdrage leveren, zodat jongeren in de toekomst gemakkelijker werk kunnen vinden op de arbeidsmarkt.

Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stageplek? Bekijk de beschikbare stageplaatsen die Daily Clean Services B.V. graag wil aanbieden.

Wil je graag stage lopen bij een innovatieve organisatie die jouw groei bevordert en je de tools biedt om je doelen en ambities te bereiken? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief op het e-mailadres info@dailycleanservices.nl, of klik op de onderstaande knop “CV insturen”. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Voor andere vragen kun je ons bereiken op 013-203 26 26.

OVERIGE STAGE PLAATSEN

Open sollicitatie

U kunt ook uw CV achterlaten opdat wij u in overweging kunnen nemen voor nieuwe stage plaatsen als deze zich voordoen. Stuur in dat geval via onderstaande knop een open sollicitatie.

Scroll naar boven