Gezondheidszorg schoonmaak

Het schoonmaken van een medische praktijk of operatiekamer vereist uiterste aandacht voor detail en een grondige aanpak. Deze ruimtes moeten buitengewoon schoon worden gehouden om het risico op infecties tot een minimum te beperken en de veiligheid van zowel patiënten als medisch personeel te waarborgen.

Bij Daily Clean Services begrijpen we de delicate aard van het schoonmaken van medische faciliteiten. Ons ervaren team is op de hoogte van de specifieke protocollen en richtlijnen die gelden voor het schoonmaken in de gezondheidszorg. Er moet dan ook een schoonmaakschema worden afgestemd op de specifieke behoeften van de praktijk of instelling.

Wij werken al voor o.a.: huisartsen, tandartsen en zorginstellingen.

De schoonmaak van een medische praktijk of operatiekamer omvat doorgaans taken als:

  • Oppervlakken desinfecteren met gespecialiseerde reinigingsoplossingen die effectief zijn tegen een breed scala aan micro-organismen
  • Reinigen en ontsmetten van medische apparatuur en instrumenten
  • Verwijderen en afvoeren van biologisch gevaarlijk afval
  • Het schoonmaken en bevoorraden van patiëntenkamers en onderzoekskamers
  • Badkamers schoonmaken en ontsmetten

Bekwaam schoonmaakpersoneel

Hygiëne staat op nummer één in elke praktijk, en ook bij ons van Daily Clean Services B.V. is het van groot belang. We vinden het essentieel dat onze medewerkers up-to-date blijven in een voortdurend veranderende wereld op het gebied van gezondheid. Daarom hechten we veel waarde aan opleiding en bijscholing van onze schoonmakers. De schoonmaakmedewerkers in de basisschoonmaak hebben een opleiding gevolgd. Daily Clean Services B.V. zorgt ervoor dat haar werkwijze gebaseerd is op de wettelijke richtlijnen in de gezondheidszorg.

Daily Clean Services: Wij bieden een breed scala aan professionele schoonmaakdiensten om aan al uw behoeften te voldoen. Ons toegewijde team van ervaren schoonmakers staat klaar om uw omgeving schoon, fris en hygiënisch te maken. Hier zijn enkele van de diensten die wij aanbieden: reguliere schoonmaak, VvE’s schoonmaak, glasbewassing, bouwopruimers, opleverings schoonmaak, bouwkeet schoonmaak, woningontruiming, dieptereiniging en kantine diensten.


VRIJBLIJVEND PERSOONLIJK AANBOD

Direct een offerte

Onze specialisten staan u graag te woord voor een deskundig advies. Daarnaast kunnen ze al uw vragen omtrent de schoonmaak van uw praktijk of zorginstelling beantwoorden. Daily Clean Services B.V.  helpt u graag verder voor een opvallend schoon resultaat!

Scroll naar boven