VvE’s schoonmaken

VvE schoonmaakdiensten

VvE staat voor “Vereniging van Eigenaren”. Met het schoonmaken van een VvE kan worden bedoeld het reinigen van de gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw, zoals de ontvangsthal, gangen, trappenhuis, liften en andere ruimtes die door de bewoners worden gedeeld.

Bij het schoonmaken van een VvE hoort meestal:

  • Afstoffen, stofzuigen en dweilen van gemeenschappelijke ruimtes
  • Schoonmaken en ontsmetten van badkamers en keukens
  • Schoonmaken en opslag van liften en trappenhuizen
  • Schoonmaken van de entree en buitenruimtes
  • Verwijderen en afvoeren van afval en recycling

Het is belangrijk dat de schoonmaak wordt uitgevoerd door gekwalificeerd en ervaren personeel dat op de hoogte is van de juiste schoonmaakmiddelen en -technieken, en volgens het schema dat is vastgesteld in overleg met het VvE-bestuur. Ook dient het schoonmaakschema te worden afgestemd op de specifieke wensen van de VvE, waarbij rekening wordt gehouden met de drukte en het type gebouw. We voeren al diverse diensten voor VvE’s uit in bijvoorbeeld: appartementencomplexen, winkelcentra en openbare ruimtes. We zorgen ervoor dat alle bewoners kunnen genieten van opvallend schone en frisse gemeenschappelijke ruimtes.

Daily Clean Services: Wij bieden een breed scala aan professionele schoonmaakdiensten om aan al uw behoeften te voldoen. Ons toegewijde team van ervaren schoonmakers staat klaar om uw omgeving schoon, fris en hygiënisch te maken. Hier zijn enkele van de diensten die wij aanbieden: reguliere schoonmaak, gezondheidszorg schoonmaak, glasbewassing, bouwopruimers, opleverings schoonmaak, bouwkeet schoonmaak, woningontruiming, dieptereiniging en kantine diensten.VRIJBLIJVEND PERSOONLIJK AANBOD

Direct een offerte

Onze specialisten staan u graag te woord voor een deskundig advies. Daarnaast kunnen ze al uw vragen omtrent de schoonmaak van uw VvE beantwoorden. Daily Clean Services B.V.  helpt u graag verder voor een opvallend schoon resultaat!

Scroll naar boven