Dieptereiniging

Grondig schoon tot in het kleinste detail

Voorkom bacteriën en schimmels in uw keuken door periodiek een dieptereiniging te laten uitvoeren. Uiteraard houdt u zelf uw keuken schoon, maar onbewust zijn er vaak moeilijk bereikbare plekken die met reguliere schoonmaakmethoden niet goed kunnen worden gereinigd. En juist die plekken vormen vaak broedplaatsen voor bacteriën. Het uitvoeren van een dieptereiniging is een van de specialismen van Daily Clean Services B.V., en dit wordt vaak gecombineerd met het reinigen van afzuigkanalen, bijvoorbeeld in keukens of sanitaire ruimtes.

Waarom dieptereiniging?

Door jaarlijks een dieptereiniging uit te voeren, waarborgt u de hygiëne van uw keuken en/of sanitair voor een langere periode. Hiermee worden de oppervlakken aangepakt die vaak niet worden gereinigd tijdens de dagelijkse schoonmaak of die moeilijk bereikbaar zijn. De onzichtbare plekken vormen een ideale broedplaats voor bacteriën en schimmels, wat leidt tot vervuiling en onaangename geuren.

De dieptereiniging van Daily Clean Services B.V.

In de meeste gevallen bij dieptereinigingen wordt de keuken volledig in geschuimd met een reinigingsproduct. Vloeren, tegelwanden, plafonds, keukenapparatuur, keukenmeubilair en afzuigkappen worden meegenomen met de dieptereiniging. In overleg met u en indien nodig vervangen wij de kit, repareren wij het stuc- en tegelwerk en demonteren tijdelijk het keukenapparatuur voor een optimale reiniging. Indien nodig en in overleg met u kunnen wij ook uw apparatuur ontkalken en werkbladen desinfecteren.

Bij een dieptereiniging van het sanitair worden onderdelen gedemonteerd en schoongemaakt, ontkalkt en gedesinfecteerd. Daily Clean Services B.V.  maakt hiervoor gebruik van specialistische reinigingsapparatuur zoals schrobmachines, schuimmachines en hogedrukunits.

Daily Clean Services: Wij bieden een breed scala aan professionele schoonmaakdiensten om aan al uw behoeften te voldoen. Ons toegewijde team van ervaren schoonmakers staat klaar om uw omgeving schoon, fris en hygiënisch te maken. Hier zijn enkele van de diensten die wij aanbieden: reguliere schoonmaak, gezondheidszorg schoonmaak, VvE’s schoonmaak, glasbewassing, bouwopruimers, opleverings schoonmaak, bouwkeet schoonmaak, woning ontruiming en kantine diensten.VRIJBLIJVEND PERSOONLIJK AANBOD

Direct een offerte

Onze specialisten staan u graag te woord voor een deskundig advies. Daarnaast kunnen ze al uw vragen omtrent dieptereiniging beantwoorden. Daily Clean Services B.V.  helpt u graag verder voor een opvallend schoon resultaat!

Scroll naar boven