Bouwkeetschoonmaak

Bouwkeetschoonmaak

Waar gewerkt en gegeten wordt, moet goed worden schoongemaakt. Gedurende de bouw wordt uw bouwkeet intensief gebruikt. Veel vuil wordt van buitenaf mee naar binnen genomen. Om het werkcomfort van uw personeel te waarborgen verzorgen wij een bouwschoonmaak en houden wij de keet schoon. U kunt schoonmaakbedrijf Daily Clean Services B.V. daarom inhuren voor de schoonmaak van uw bouwkeet of schaftkeet. Wij zorgen ervoor dat uw keet schoon en fris blijft.

Onze werkzaamheden tijdens de schoonmaak

Tijdens uw bouwproject zorgen wij voor de schoonmaak van diverse ruimtes op de bouwplaats. Hierbij kunt u denken aan uw uitvoerdersruimte, vergaderruimte en facilitaire voorzieningen. Naast het verbeteren van het werkklimaat is ook de professionele uitstraling van groot belang. De bouwkeet dient als uw visitekaartje op de werkplek.

Optioneel een opleveringsschoonmaak

Naast de bouwschoonmaak kan Daily Clean Services B.V. ook de volledige  Opleveringschoonmaak  verzorgen. Zo worden alle bouwresten opgeruimd en kan het nieuwe pand schoon opgeleverd worden en is het klaar om in gebruik te worden genomen. Zo ontzorgen wij u, zodat u de tijd heeft om te doen waar u goed in bent. Of het nu gaat om de oplevering van een woning, kantoor, productiehal of VVE, laat het aan onze specialisten over! Neem snel contact met ons op.

Daily Clean Services: Wij bieden een breed scala aan professionele schoonmaakdiensten om aan al uw behoeften te voldoen. Ons toegewijde team van ervaren schoonmakers staat klaar om uw omgeving schoon, fris en hygiënisch te maken. Hier zijn enkele van de diensten die wij aanbieden: reguliere schoonmaak, gezondheidszorg schoonmaak, VvE’s schoonmaak, glasbewassing, bouwopruimers, opleverings schoonmaak, woningontruiming, dieptereiniging en kantine diensten.VRIJBLIJVEND PERSOONLIJK AANBOD

Direct een offerte

Onze specialisten staan u graag te woord, voor een deskundig advies. Daarnaast kunnen ze al uw vragen omtrent de schoonmaak van uw bouwketen beantwoorden. Daily Clean Services B.V.  helpt u graag verder voor een opvallend schoon resultaat!

Scroll naar boven