ZO WERKEN WIJ

Werkwijze

Verzamelen, plannen en uitvoeren.

Schoonmaakbedrijf Daily Clean Services verzamelt aan het begin van een nieuw schoonmaakproject zoveel mogelijk informatie. Deze informatie omvat onder andere foto’s om de te reinigen onderdelen duidelijk in kaart te brengen. We voeren uitgebreide besprekingen met de klant om de gewenste schoonmaakwerkzaamheden te bespreken. Deze informatie verwerken wij vervolgens in een concept schoonmaakplan. In dit plan beschrijven we de frequentie van het schoonmaakonderhoud, de te reinigen onderdelen en eventuele extra gewenste werkzaamheden, zoals glasbewassing, vloerreiniging en andere aanvullende taken.

SCHOONMAAKPLAN

De tijd nemen voor een goed plan is van onschatbare waarde.

Het schoonmaakplan bevat tevens een realistische tijdsindicatie voor de schoonmaakwerkzaamheden. Na goedkeuring door de klant wordt dit concept omgezet in een definitief schoonmaakplan. We hechten er waarde aan om het schoonmaakplan jaarlijks te evalueren, zodat we kunnen inspelen op eventuele veranderende schoonmaakwensen van de klant.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door vaste, deskundige en betrouwbare medewerkers van schoonmaakbedrijf Daily Clean Services. Alle werkzaamheden worden gecontroleerd door onze projectleiders. Mochten er onverhoopt klachten ontstaan en/of onduidelijkheden zijn, dan kunnen klanten dit melden aan de projectleiders. Dit kan telefonisch via ons kantoor of via het klachtenformulier op onze website.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE​

Uw schoonmaak plan?

Daily Clean Services stelt met plezier een goed schoonmaak plan op voor u op. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat afgestemd op uw specifieke wensen.

Scroll naar boven