Administratie

Stage Administratief medewerker (ster)


FunctieAdministratief medewerker (ster)
OpleidingsniveauMBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Tilburg , Nederland
Uren per week32 – 40
BeschikbaarheidBeschikbaar per September 2023
Stageduur2 – 6 maanden
StagesoortenMeewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding€ 100

Werkzaamheden

In de rol als stagiair bedrijfsadministratie ondersteun jij de financiële afdeling met de uitvoering van de dagelijkse taken. Na de inwerkperiode waarin je persoonlijke begeleiding krijgt, ga je zelfstandig aan de slag met het verwerken van de bankmutaties, het nakijken en uitvoeren van onze debiteurenincasso`s en het verzorgen van de omzetrapportages. Daarnaast ondersteun je eventueel andere afdelingen waar nodig.

Gewenste profiel

Je bent 32-40 uur per week beschikbaar, bent leergiering, bent proactief, neemt eigen initiatief en kan goed zelfstandig werken. Je hebt oog voor detail en vindt het leuk om nieuwe vaardigheden te leren en je kennis uit te breiden.

Wat bieden wij

Daily Clean Services is een echte no- nonsens organisatie waar wij op een informele maar respectvolle manier met elkaar om gaan. Ook vinden wij het belangrijk dat alle medewerkers trots zijn op ons bedrijf.

Als je nog vragen hebt over de functie kun je contact opnemen met Edseline Rijkers van de HR afdeling via edseline@dailycleanservices.nl of bel 013-203 2626. Liever direct solliciteren? Dat kan heel eenvoudig door je CV en motivatie te mailen naar vacature@dailycleanservices.nl o.v.v. Stagiair administratie.


SOLLICITEREN​

Stuur vandaag uw CV​

Indien u interesse heeft in deze vacature dan kunt u eenvoudig online uw CV insturen. Wij zullen u hierna spoedig contacteren.

Scroll naar boven