Marketing & sales

Stage Marketing & sales

Daily Clean Services B.V.


Daily Clean Services is een betrouwbare partner voor diverse schoonmaakbehoeften in Tilburg en omgeving. Met onze deskundigheid en jarenlange ervaring zijn wij dé keuze voor een stralend schone omgeving. Op dagelijkse basis maken we schoon bij diverse kantoren, organisaties en VvE’s.

We werken samen met diverse lokale opdrachtgevers om periodieke en gespecialiseerde schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. In tijden van personeelstekort springen we bij in ziekenhuizen, en we hebben ook meerdere tandartspraktijken, huisartspraktijken, medische centra en cleanrooms die we onderhouden. Met andere woorden, we bieden een breed scala aan diensten. Bovendien is Daily Clean Services een branche erkend schoonmaakbedrijf (ISO/MVO).

Wat zoekt Daily Clean Services?

  • Een zelfstandige en proactieve fulltime (meewerk/ afstudeer) stagiaire
  • De persoon die vanaf augustus/september 2023 verantwoordelijk zal zijn voor de sales/marketing van het ERP-systeem en Daily Clean Services, zal zich gedurende een aaneengesloten periode verder ontwikkelen en uitbreiden in deze rol.
  • Het is essentieel dat deze persoon uitstekende communicatieve vaardigheden bezit. Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is noodzakelijk.
  • Bovendien wordt er verwacht dat deze persoon een teamspeler is en beschikt over analytisch vermogen.

Taken:

Binnen het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor de volledige marketingactiviteiten. Dit omvat het opzetten en uitwerken van een acquisitieplan, het beheren van de online aanwezigheid, het uitvoeren van koude verkoopactiviteiten en het beheren van de social media kanalen. Daarnaast neem je de leiding in het ontwikkelen, verdiepen en uitwerken van het marketingplan. Aangezien Daily Clean Services B.V. een ervaren bedrijf is, zijn er veel leerkansen beschikbaar. Je krijgt de mogelijkheid om zelf nieuwe initiatieven te ontwikkelen die ook daadwerkelijk worden geïmplementeerd en uitgevoerd. In dit bedrijf wordt jouw creativiteit oprecht gewaardeerd en serieus genomen.

Wat bieden wij?

Bij ons ontvang je uiteraard een passende stagevergoeding, gebaseerd op een fulltime stage van 36 tot 40 uur per week. Daarnaast krijg je de kans om te werken in een dynamisch en enthousiast team dat barst van energie.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Heb je interesse in deze uitdagende stageplaats en wil je bij ons werken aan uitbreiding van je kennis en ervaring? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met CV en uitgebreide motivatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)13 203 26 26, via onze website; www.dailycleanservices.nl of per email naar info@dailycleanservices.nl​.


SOLLICITEREN​

Stuur vandaag uw CV​

Indien u interesse heeft in deze vacature dan kunt u eenvoudig online uw CV insturen. Wij zullen u hierna spoedig contacteren.

Scroll naar boven